Yeni süveter ve Benetton gömlekleri

Süveter tarzımın önemli bir parçası. Beni takip edenler süveterleri ve yelekleri (özellikle desenli) ne kadar çok sevdiğimi bilir. Güzel desenli bir süveter gördüm mü kendimi kaybediyorum.

süveter nasıl kombinlenir

Geçen hafta BEDES İyilik Butik’e gittiğimde de öyle oldu işte. Butiğe girer girmez bu zaafımı bilen BEDES ekibi “bak Tati bu tam sana göre” diyerek süveteri üzerime geçirdiler. Süveter güzel sonbahar renk paleti, nostaljik deseni, lama yünü iplik içeriği ve hoş bir bonus olarak koparılmamış etiketi ile anında beni cezbetti. Bu arada markası “Selis”. Bilmediğim bir marka ama kalitesini beğendim. Bir daha karşıma çıkarsa değerlendiririm.

süveter ne ile giyilir

Kombin

Süveteri eve getirdiğimde bu gömlekle çok uyumlu olduğunu farkettim ve ertesi gün bu ikiliden kombin yaptım. Renklerin uyumunu çok beğendim. Bence siz de beğenirsiniz. Sonbahar ve kış benim için broş zamanı, süveterin üstüne broş takmasam olmazdı. Bu sevimli balkabağı en uygunu görünüyordu.

süveter ile kombin

O gün markete de böyle gittim ve manav reyonundan geçerken balkabakları ile aynı renklerde olduğumu farkettim. Bu bir işaret dedim. Bu böyle markette kalmasın dedim ve en çok beğendiğim balkabağını kapıp eve gittim. Ve çok sevdiğim mutfağımda bu fotoğrafları çektim.

retro giyim tarzı

Kahverengi, haki, koyu yeşil, turuncu, fıstık yeşili… Hepsi çok güzel renkler ve kombindeki uyumlarına bakmaya doyamıyorum.

farklı desenler nasıl kombinlenir

Bu ojeyi soranlar vardı: Pastel 316. İnanılmaz güzel ve çok retro bir renk.

Benetton gömlekleri

Bu kombin Instagram’da çok beğenildi. Aynı kombinden nereden bulabiliriz diye soranlar oldu. Ben genellikle ikinci elden giyindiğim için aynı kombini yapmanız biraz zor. Fakat bu kombine benzer bir kombin çok rahat yapabilirsiniz, hatta daha iyisini bile yapabilirsiniz. Başlangıç olarak bu tarzda güzel bir gömlek bulmayı deneyin. Üstümdeki gömlek Benetton marka. Benetton’nun harika pamuk gömlekleri var. İkinci el olarak istediğiniz parçaları nasıl bulabileceğinizi burada anlatmıştım.

benetton gömlekleri

Bu benim tek Benetton gömleğim değil. Diğerlerini de size göstereyim.

ikinci el alışveriş

Ben küçük desenli gömlekleri çok severim. Çiçek desenini kolay kolay beğenmem, bir sürü kriterim var ama Benetton’da aradığımı bulabiliyorum.

iki farklı desen nasıl kombinlenir

Bu da Benetton. Bakın ne kadar değişik geometrik kedi deseni var.

farklı desenler bir arada

Benetton gömleklerinin kalıpları biraz büyüktür. İkinci el olarak alıyorsanız satıcıya bunu mutlaka sorun ve ölçü isteyin.

ikinci el benetton gömlek

Yeni yazımda görüşmek üzere ❤

Spread the love